074-2661221

Van welk materiaal zijn de garagedeuren gemaakt?

Onze garagedeuren bevatten een hoogwaardig isolerend sandwich paneel van 24 mm dikte en zijn aan de voor en achterzijde voorzien van een okoumé WBP multiplex plaat. De totale dikte is 68 mm.

Wat is het voordeel van 3D scharnieren?

Omdat de deuren in hoogte en horizontaal gesteld worden mbv de 3D functie, is de kans dat deuren gaan klemmen vele malen minder dan bij traditioneel hang- en sluitwerk.

Wat is de minimale en maximale hoogte van een garagedeur op maat?

Er geldt in principe geen minimale of maximale hoogte. Onze garagedeuren zijn standaard leverbaar tot 3000 mm hoog en 2700 mm breed. Doorgaans vallen bijna alle deurenmaten hieronder. Na de bestelling komen wij het kozijn inmeten. Indien de afmetingen buiten onze maximale afmetingen vallen kijken we samen naar een alternatief.

Hoe veilig zijn de garagedeuren tegen inbraak?

Alle geleverde garagedeuren op maat zijn voorzien van kerntrekbeveiliging (SKG **). Kerntrekbeveiliging is een eis voor Politiekeurmerk Veilig Wonen. Ook zijn onze garagedeuren standaard voorzien 3D scharnieren met een geborgde pen. Na borgen is de pen niet meer te verwijderen. 

Daarnaast worden de garagedeuren gemonteerd door een vakman die in het bezit is van een PKVW certificaat.

Lees verder

Betaling factuur

Onze garagedeuren op maat worden pas in productie genomen indien er vooraf 50% van het factuurbedrag is betaald. Bij levering mag het resterende gedeelte van de factuur contant of met pin worden betaald.

Hoe moet ik de garagedeuren onderhouden?

De garagedeuren worden gegrond geleverd in de gewenste kleur. Het is belangrijk om de deuren binnen 6 maanden in de gewenste kleur af te laten lakken. Hierdoor zijn de garagedeuren beschermd tegen vocht en andere weersinvloeden. 

Indien gewenst kunnen wij de deuren laten aflakken in de kleur na keuze.

Kan ik garagedeuren retourneren?

Onze garagedeuren worden op maat geleverd. Voor maatwerkproducten geldt geen herroepingsrecht. Het is dus niet mogelijk geleverde garagedeuren op maat te retourneren.


Hanzestraat 22 7622AX Borne | Tel: 074-2661221